Kristinehamn Blues Presenterar Bottleneck John´s Delta Duo. 

deltaDuo

Bottleneck John’s Delta Duo bjuder på akustisk ol'timey blues, hokum & spirituals med rötterna djupt nere i 1920/30-talets Mississippidelta. Ibland intensiv, rå och tempofylld men även tillbakalutad och känslosam! Bottleneck John har även gjort en USA-turné i södra staterna Mississippi, Tennesee och Arkansas med spelningar på klubbar och festivaler där, bl.a. legendariska King Biscuit Blues Festival i Helena!


Johan ”Bottleneck John ” Eliasson: Sång, gitarr, mandolin & kazoo.
Anders Sköldqvist: Dobro-bas.

 deltaDuo1

Plats: Ölme Diversehandel Fredagen den 10/10

Tid: Start 22:00 (Loftet) Insläpp från 21:00 

Pris: 120 sek medlemmar 80 sek.

Kristinehamn Blues i samarbeta med Omtänksamma Kristinehamn och Ölme diversehandel

Kristinehamn Blues är stolta över att kunna presentera Terry Robb med Blueass Bluesband lördag den 30/8 på loftet Ölme Diversehandel. (Brandkårsvagen 11, Kristinehamn) Biljettpris: medlemmer 100 sek, icke medlemmer 140 sek kl. 21:30 Förköp Ölmediversehandel vi ta emot visakort.
 
tr
 
Terry Robb har länge ansetts vara en av de bästa akustiska blues gitarrister. Hans dynamiska, signatur fingerpicking stil och förmåga att låta som ett hårt, men ändå sofistikerad, band alla inom ett solo prestanda har förvånade publik över hela världen och gav honom internationell uppmärksamhet. Hans samspel visar upp skivor av ljud med blixtsnabb soloing av äventyr improvisation. Från absorbera musik från den stora Mississippi Delta, ragtime och country artister, från swing till frijazz, är Terry stiftelse blues men hans influenser är omfattande och hans musik är varierande, alltid har en personlig känsla för sig själv. Rötter med en modern kant, ser fram emot.
 
En medlem av Oregon Music Hall of Fame och Cascade Blues Association Hall of Fame, är Robb en ikon av den livliga nordvästra musikscen. En perenn Muddy Award vinnare, efter att ha vunnit Muddy Award för bästa akustisk gitarr en aldrig tidigare skådad 19 år i rad sedan kategorin infördes 1992 fram till pensioneringen från tävlingen år 2011, är han hedrad av Cascade Blues Association med en namne utmärkelse: den "Terry Robb "Bästa akustisk gitarr Muddy Award, som är skänkt på en utsedd gitarrist från nordvästra regionen årligen Bluass Bluesband:
 
blueass
 
Finns inte så mycket att säga annat att de flesta känna till blueass bluesband vi vill passa på att gratulera PG.
  
pg
 
Grattis PG  //  Kristinehamn Blues